Filter
Alapdiplomák
Brazília A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Megteintése Divat Alapdiplomák Brazíliában 2019/2020

Brazíliában a diákok általában a középiskolai tanulmányaik után kezdik el az alapképzést. Az alapdiplomát egyetemeken lehet megszerezni, a képzés körülbelül négy-hat éves. Az alapdiploma megszerzése után a hallgató továbbtanulhat.

Mi az a Divat Alapképzés, és miért éppen Brazília? A divat magában foglalja az összes öltözködési stílusirányzatot, a kiegészítőket, a lábbeliket, a frizurát és a sminket. Az öltözködés sokat alakult a történelem során, de az igazi robbanás az elmúlt 50 év során zajlott. A divat főszak iránt érdeklődő hallgatók számos kapcsolódó tárggyal is megismerkedhetnek, mint például a design, a művészet és az esztétika. A divathallgatók tanegységlistáján olyan órákat találunk, mint a rajz, a háromdimenziós tervezés, a színelmélet, a művészeti felmérés, a kompozíció és a textíliák. Ezen felül a divatszakos hallgatók tanulhatnak jelmeztörténetet, illetve megismerhetik az öltözködés jövőjéhez kapcsolódó technológiai újításokat.

A divat területén folytatott tanulmányok segítenek elsajátítani a stylist munka alapjait, és hozzájárulnak a saját, egyedi stílusod kialakításához is. Ez az izgalmas és állandóan változó szakterület utazási lehetőségeket is tartogat.

Brazíliában az állami egyetemek ingyenes oktatást kínálnak az állampolgárok számára. A külföldi hallgatókat az intézmény helyszínétől és a képzés típusától függően árengedmény illetheti meg.

A divatszakma számos különböző lehetőséget tartogat. Egy vezető New York-i, párizsi vagy más nagyvárosi divatmárka tervezőjeként a divatipar fellegvárába kerülhetsz. Egy másik lehetőség az egyenruha-tervezői pálya. Sok tervező dolgozik filmes, televíziós vagy színházi jelmeztervezőként. Egyes hallgatók a kiskereskedelmi ágazatban találják meg a számításukat. A tervezés rajzos oldalához vonzódó hallgatók divatillusztrátorként is elhelyezkedhetnek.

Ha eldöntötted, hogy a divatszakmában szeretnél elhelyezkedni, próbáld ki az online képzéseket. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával.

 

Tovább Kevesebb

2 Találatok Divat, Brazília

Diplomák
Helyszín
Brazília
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a t ... [+]

Során, és eltérés

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a termelés és a szolgáltatás nyújtásának a textilipar és ruházati: a választás legmegfelelőbb alapanyagok, a gyártási folyamatok, a minőség-ellenőrzés és a marketing a végtermék.

A kurzus célja, hogy a vonat mérnökök képességek, készségek és attitűdök megfelelő megoldást a problémák a termékek, eljárások és szolgáltatások, mint például: tervezés, fejlesztése és kezelése integrált rendszerek az emberek, anyagok, berendezések és információk; Le erőforrásokat szerzett ismeretek és készségek alaptudományokban együtt elveket és módszereket a műszaki elemzés és tervezés megadni, megjósolni, értékeli az eredményeket kell beszerezni ezeket a rendszereket.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Az egész Fashion System mélyrehatóan foglalkozott egy olyan tanfolyamgal, amely felkészíti a diákot arra, hogy a versenyképes globális piacon - a fogyasztók, az identitás ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

Az egész Fashion System mélyrehatóan foglalkozott egy olyan tanfolyamgal, amely felkészíti a diákot arra, hogy a versenyképes globális piacon - a fogyasztók, az identitás és a trendek, a termékek és a termékek fejlesztése és fejlesztése, a Divat és üzleti tevékenységeinek megjelenése és kommunikációja révén - fellépjen.

KI?

A Divat számára szenvedélyes fiatalok számára, akik szeretnék felfedezni a különböző lehetőségeket ezen a piacon való fellépés terén, a gyakorlatban élni, kialakítani alkotásaikat, építeni egy szilárd formációt és egy tudatos, felismerhető és innovatív látást az új időkre.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul