$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Megteintése Divat Alapdiplomák Brazíliában 2023

Brazíliában a diákok általában a középiskolai tanulmányaik után kezdik el az alapképzést. Az alapdiplomát egyetemeken lehet megszerezni, a képzés körülbelül négy-hat éves. Az alapdiploma megszerzése után a hallgató továbbtanulhat. Mi az a Divat Alapképzés, és miért éppen Brazília? A divat magában foglalja az összes öltözködési stílusirányzatot, a kiegészítők… Tovább

Brazíliában a diákok általában a középiskolai tanulmányaik után kezdik el az alapképzést. Az alapdiplomát egyetemeken lehet megszerezni, a képzés körülbelül négy-hat éves. Az alapdiploma megszerzése után a hallgató továbbtanulhat.

Mi az a Divat Alapképzés, és miért éppen Brazília? A divat magában foglalja az összes öltözködési stílusirányzatot, a kiegészítőket, a lábbeliket, a frizurát és a sminket. Az öltözködés sokat alakult a történelem során, de az igazi robbanás az elmúlt 50 év során zajlott. A divat főszak iránt érdeklődő hallgatók számos kapcsolódó tárggyal is megismerkedhetnek, mint például a design, a művészet és az esztétika. A divathallgatók tanegységlistáján olyan órákat találunk, mint a rajz, a háromdimenziós tervezés, a színelmélet, a művészeti felmérés, a kompozíció és a textíliák. Ezen felül a divatszakos hallgatók tanulhatnak jelmeztörténetet, illetve megismerhetik az öltözködés jövőjéhez kapcsolódó technológiai újításokat.

A divat területén folytatott tanulmányok segítenek elsajátítani a stylist munka alapjait, és hozzájárulnak a saját, egyedi stílusod kialakításához is. Ez az izgalmas és állandóan változó szakterület utazási lehetőségeket is tartogat.

Brazíliában az állami egyetemek ingyenes oktatást kínálnak az állampolgárok számára. A külföldi hallgatókat az intézmény helyszínétől és a képzés típusától függően árengedmény illetheti meg.

A divatszakma számos különböző lehetőséget tartogat. Egy vezető New York-i, párizsi vagy más nagyvárosi divatmárka tervezőjeként a divatipar fellegvárába kerülhetsz. Egy másik lehetőség az egyenruha-tervezői pálya. Sok tervező dolgozik filmes, televíziós vagy színházi jelmeztervezőként. Egyes hallgatók a kiskereskedelmi ágazatban találják meg a számításukat. A tervezés rajzos oldalához vonzódó hallgatók divatillusztrátorként is elhelyezkedhetnek.

Ha eldöntötted, hogy a divatszakmában szeretnél elhelyezkedni, próbáld ki az online képzéseket. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával.

Kevesebb
További információ Brazíliában folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)
Rio de Janeiro, Brazília

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a termel ... +

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a termelés és a szolgáltatás nyújtásának a textilipar és ruházati: a választás legmegfelelőbb alapanyagok, a gyártási folyamatok, a minőség-ellenőrzés és a marketing a végtermék. -
Alapképzés
Nappali
5 év
Portuguese (Brazil)
Campus