BACHELORSTUDIES

Keresése Divat Graduális Tanulmányok Új-Zélandon 2020

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A divatszakmában elérhető képzések ideálisak azok számára, akiknek jó szemük van a tervezéshez, és szenvedéllyel viseltetnek a stílus iránt. A divatképzés során a hallgatók megismerkedhetnek a divatszakma különböző aspektusaival, mint például a divattervezés és felfedezhetik a művészetelmélet, a trendek és a történelem területeit.

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb Divat Graduális Tanulmányok Új-Zélandon 2020

2 Találatok Divat, Új-Zéland Filter

Torrens University Australia
Alapképzés
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 év
Angol
Campus

Fashion Vevő Termelési menedzser Trend előrejelző Brand Manager textiltervező

Tovább

Bachelor képzőművészeti divattervezés

Whitecliffe College of Arts & Design
Alapképzés
márc. 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Whitecliffe Divattervezés diplomások kreatív gondolkodásra, a kockázatokat, és a magas szintű ipari szabvány technikai készség. Ezek újítók egy személyes jövőkép, akik építeni ...

Tovább