Design Alapdiploma lisszabonban Portugáliában

Design Alapképzések Megtekintése 2018 lisszabonban Portugáliában

Design

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A design egy számos alkalmazási területen hasznosítható szakterület. Egy tárgy vagy egy folyamat hatékony megtervezése lehet a kulcs a megrendelői igények kielégítéséhez. A szakemberek az egyedi gondolkodásmódot, a kutatást, az elemzést és a problémamegoldást ötvözik a vállalti, oktatási, állami és non-profit területről érkező megrendelések teljesítésénél.  

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Lisszabon Portugália 's főváros, és a lakosság több mint 500.000 fő hivatalaiban. Az Európai Unió lisszaboni jön 11 népességét tekintve és az egyik legrégebbi város a földön. Jelenleg 3 vezető egyetemek Lisszabonban nevezetesen, Lisszaboni Egyetem, Lisszaboni Műszaki Egyetem és a New Lisbon Egyetemen.

Kérj Információt Design Alapdiplomák lisszabonban Portugáliában 2018

Mutass többet

Diplomát Tervezés

IADE
Campus Nappali 3 év September 2018 Portugália Lisboa

Az ilyen mértékű célja, hogy dolgozzon ki egy szilárd edzés és előmozdítása széles körű készségek a szakmai gyakorlat vezetése, innovatív és társadalmilag értékes a kreatív területeken. [+]

Az ilyen mértékű célja, hogy dolgozzon ki egy szilárd edzés és előmozdítása széles körű készségek a szakmai gyakorlat vezetése, innovatív és társadalmilag értékes a kreatív területeken.

Az egész természetesen a projektek megvalósítása valódi alkalmazás célja, hogy a diákok a munkaerőpiacon, felkészítve őket, hogy szerepet játszanak a tervezési területen. Ez a szimuláció a szakmai tevékenység is nyer egy másik dimenzió a létesítmények és a laboratóriumok IADE elérhetővé teszi a diákok.

Ez a képzés épül a multidiszciplináris és teljes körű párbeszéd, általános jellegű tervezett folytatása speciális tanulmányok mester szinten.... [-]


Globális Tervezési Fokozat

IADE
Campus Nappali 3 év October 2018 Portugália Lisboa

Az ilyen mértékű foglalkozik a tervezési terület egy innovatív és világszerte. A hallgató hozzáfér egy terv alapján tanulmányait a projekt-alapú tanulás, ahol minden félévben van egy projekt, amely hozzájárul az összes egységet. [+]

Az ilyen mértékű foglalkozik a tervezési terület egy innovatív és világszerte. A hallgató hozzáfér egy terv alapján tanulmányait a projekt-alapú tanulás, ahol minden félévben van egy projekt, amely hozzájárul az összes egységet.

Az egész természetesen a szimuláció a szakmai valóság állandó. A hallgató ismerje meg és tartsa be a valós szakmai csapat területen keresztül árnyékolás tapasztalatok és minden félévben van egy stop szánt fejlesztési projektek összefüggésben cégek, ahol valódi tájékoztatók kerülnek átadásra.

Kiegészítve ezt mértékben fel kell ajánlania a Adobe csomag a három év alatt természetesen.

A nemzetközi tapasztalatok ... [-]

Fokú Globális Játékok és Alkalmazások Fejlesztése

Universidade Europeia
Campus Nappali 6 félév September 2018 Portugália Lisboa

A diploma Játékok és Alkalmazások fejlesztése egy innovatív program, amely kielégíti azt az igényt a képzett szakemberek, hogy az iparág kihívásai a digitális játékok és a mobil alkalmazások. [+]

Hogy fokozatot Játékok és Alkalmazások fejlesztése Ez egy innovatív program, amely kielégíti azt az igényt a képzett szakemberek, hogy az iparág kihívásai a digitális játékok és a mobil alkalmazások.

Természetesen elsősorban orientált projektek: az első, a második felében, mindent összpontosít hallgatói projektek. A támogatást a kar és a vállalatok a végén a kurzus, a hallgatók kifejlesztett hat projektek; A megvalósítandó projektek, a készségek fejlesztése, hogy a piac várja, hogy ez a fajta szakemberek bevonásával az integráció a tudás, a csapatmunka és a kölcsönhatás a diákok más fok, célzottabb szakértelemmel rendelkeznek a grafikai tervezés és játék design ; A hallgatók tapasztalatokat szerezzenek különböző technológiák, beleértve a mobil és internetes környezetben, 3D, játékkonzolok, PC, többek között, és új távlatokat a tanfolyamok szentelt a kreativitás és a kritikai gondolkodás, valamint az új technológiák a játék. ... [-]