Design Alapdiploma velencében Olaszországban

Design Alapképzések Megtekintése 2018 velencében Olaszországban

Design

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A képzett design szakemberek sok szervezetben keresettek, hogy általános problémákra keressenek megoldásokat. Tekintettel a design széleskörű alkalmazására és sokszínű kontextusára, a szakemberek a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokon, oktatási és non-profit szervezeteken át a kormányszervekig mindenhol keresettek.  

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Az egyik legszebb városa Olaszország, Velence híres jó idő és a turizmus. Azonban nem sokan tudják, a magas színvonalú oktatási rendszer egyetemek, mint a Ca 'Foscari Egyetem Velence és Venice International University.

Kérj Információt Design Alapdiplomák velencében Olaszországban 2018

Mutass többet

Grafika - A Szakmai Képzési Program

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Campus Nappali 2 év October 2018 Olaszország Velence

A program célja, hogy a szakmai képzést a hallgatók, hogy képes a tervezésre és a kommunikációs eszközök kifejlesztése segítségével különböző nyelvein grafika: sajtótermékek, signage, promóciós hirdetések, emellett interaktív és multimédiás kommunikációs rendszerek, mint például az interneten, és minden, ami digitális . [+]

A program célja, hogy a szakmai képzést a hallgatók, hogy képes a tervezésre és a kommunikációs eszközök kifejlesztése segítségével különböző nyelvein grafika: sajtótermékek, signage, promóciós hirdetések, emellett interaktív és multimédiás kommunikációs rendszerek, mint például az interneten, és minden, ami digitális .

A program lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy megszerezzék a tudást technológiák a digitális gyártás, kísérletezni konkrét projektek, és fejleszteni saját hatáskörrel rendelkezik az a termelés különböző szakaszaiban.

Szakmai profilok: a program végén a hallgatók képesek lesznek különböző vizuális kommunikációs projektek tervezésével, fejlesztésével és kivitelezésével kapcsolatos tevékenységeket irányítani. Ők lesznek külön képzésben az új technológiák, a digitális korszak.... [-]


Ba Lakberendezés

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Campus Nappali 3 év October 2018 Olaszország Velence

A belsőépítész dolgozik tervezési projektek különböző környezetekben: elsősorban a hazai lakossági területen, magán és kollektív életterek, közterek (repülőterek, kikötők, állomások), közszolgálati területeken (bankok, posták, kórházak, iskolák, múzeumok és kiállítási terek); helyek fogyasztók (üzletek, bárok, szállodák), és végül a nyílt terek (terek, udvarok, játszóterek). [+]

A Interior Designer dolgozik tervezési projektek különböző környezetekben: elsősorban a hazai lakossági területen, magán és kollektív életterek, közterek (repülőterek, kikötők, állomások), közszolgálati területeken (bankok, posták, kórházak, iskolák, múzeumok és kiállítási terek ); helyek fogyasztók (üzletek, bárok, szállodák), és végül a nyílt terek (terek, udvarok, játszóterek).

Professzionális profilok: A karrier lehetőségeinek belsőépítész tartalmazza: a design bútorok rendszerek; belső otthoni mázolás; belső közterületek szentelt a társadalmi, kulturális, oktatási, gondozási és vendéglátás központok; városi bútorokkal, felkészülés vásárok és ideiglenes események; kiállítás design. A belsőépítész is javasolni dolgozni, mint egy általános tervező, CAD tervező belső tér, vagy a technikus a fizikai és virtuális modellezése terek.... [-]