Design Alapdiploma stuttgartban Németországban

Design Alapképzések Megtekintése 2017 stuttgartban Németországban

Design

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A képzett design szakemberek sok szervezetben keresettek, hogy általános problémákra keressenek megoldásokat. Tekintettel a design széleskörű alkalmazására és sokszínű kontextusára, a szakemberek a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokon, oktatási és non-profit szervezeteken át a kormányszervekig mindenhol keresettek.  

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Stuttgart nem csak a hatodik legnagyobb városa Németországban, hanem a főváros az állam a Baden-Württemberg. A város a lakosság nagy és gazdag múltra tekint vissza az autóiparban. Már több mint hét nagy állami felsőoktatási intézményeket.

Kérj Információt Design Alapdiplomák stuttgartban Németországban 2017

Mutass többet

Bachelor Of Engineering Nyomtatott Média Technológiák

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Campus Nappali 7 félév February 2018 Németország Stuttgart

Az új Bachelor in Engineering szilárdan összpontosít NYOMATHORDOZÓ TECHNOLOGIES, és úgy tervezték, hogy készítsen tájékozott vezetők és a szakemberek a média kérdésekben; előmozdítása jártasság idegen nyelv; és hogy ruházza fel a hallgatók korszerű média technológia, a kritikai gondolkodás és a köz- és beszédkészségét. [+]

Design Alapképzések stuttgartban Németországban. Kezdje a nemzetközi Print Media karrier Kínálunk karrier kész készségek mérnöki diákok számára, akik érdeklődnek a tanuló nemzetközi kontextusban. Az új Bachelor in Engineering szilárdan összpontosít NYOMATHORDOZÓ TECHNOLOGIES, és úgy tervezték, hogy készítsen tájékozott vezetők és a szakemberek a média kérdésekben; előmozdítása jártasság idegen nyelv; és hogy ruházza fel a hallgatók korszerű média technológia, a kritikai gondolkodás és a köz- és beszédkészségét. Ez Bachelor program biztosítja a műszaki oktatás Németországban, míg a diákok lesz vértezve a profi, kreatív és interkulturális készségek szükségesek, hogy boldogulni itthon és külföldön. Pályakezdő a briliáns karriert a médiaiparban, amelyek magukban foglalják a technikai, menedzsment, marketing és vezetői pozíciókat szerte a világon. A sokszínűség, az egyéniség és az innováció középpontjában badenwuerttemberg, Németország. TAPASZTALAT és a potenciális munkaadók // kihasználása a kreatív elme a sok rendelkezésre álló technológiák a Hochschule der Medien lehet előállítani, amit akarsz. A műszaki osztályok tartják a legjobb felszerelt berendezések szakosodott média technológia. Kínálunk technológiák: Digitális kiadás / Cross-Media / Color Management / Computer to Plate / Számítógép sajtó / 3D nyomtatás / Commercial Printing / Csomagolás nyomtatás / Creative nyomtatás / Ipari nyomtatás / Product Design / post Sajtó és Befejező A potenciális munkaadók Németországban és külföldön: Porsche AG / Mercedes Benz AG / Springer / Bertelsmann BASF / Tetra Pak / Bosch / FrieslandCampina / Frito-Lay MBO / DuPont / Merck / Flint / Mondi / Asahi / Kodak HP / Canon / FUJIFILM / Konica Minolta / Beiersdorf / Henkel Ferrero / Storck / Unilever /... [-]