Kiállítás Tervezés Alapdiploma az Amerikai Egyesült Államokban

Nézd meg Kiállítás Tervezés Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Kiállítás Tervezés

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb Kiállítás Tervezés Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet

Bachelor Vizuális és Kiállítás Tervezés

Fashion Institute of Technology
Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok New York

A forgalom-megállási kirakatra. A Central Park kioszk elmondja életének történetét lepkék. A 7000 négyzetméteres múzeumi kiállítás a fenntartható tervezés. Vizuális és kiállítás tervezők figyelembe széles skáláját projektek üzletek, múzeumok [+]

Bachelor Visual Presentation and Exhibition tervezése

A forgalom-megállási kirakatra. A Central Park kioszk elmondja életének történetét lepkék. A 7000 négyzetméteres múzeumi kiállítás a fenntartható tervezés. Vizuális és kiállítás tervezők figyelembe széles skáláját projektek üzletek, múzeumok, kiállítótermek, vidámparkok, és különleges eseményekre. Ezek mesemondók három dimenzióban, egy olyan környezet kialakítása, amely inspirálja, tájékoztatja, és meggyőzni.

Ez a program egy mélyreható, interdiszciplináris oktatás, amely felkészíti, hogy hozzon létre kiállítási és prezentációi fogalomalkotás révén gyártás. Ebben kurzusokon a professzionális tervezők és nagy tapasztalattal, akkor megtanulják használni a különböző anyagok és technikák, beleértve a kellékek, az elektronikus média, és a világítás.... [-]