Ipari Termék- és Formatervező Alapdiploma a Mayo Írországban

Ipari Termék- és Formatervező Alapképzések Megtekintése 2017 a Mayo Írországban

Ipari Termék- és Formatervező

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Írország egy sziget észak-nyugati részén kontinentális Európában. Ez a harmadik legnagyobb szigete Európa és a huszadik legnagyobb szigete a Földön. Annak keletre a nagyobb sziget Nagy-Britannia, amelyből van elválasztva az Ír-tengeren.

Mayo az egyik legszebb megye, Írország. Ez a hely nem csak híres turisztikai helyek, de az is ismert, jó lakosság nemzetközi diákok számára. Ez a hely jó IT, számítástechnika és a technológia a kapcsolódó oktatási intézmények, mint a Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT).

Kérj Információt Ipari Termék- és Formatervező Alapdiplomák a Mayo Írországban 2017

Mutass többet

Bachelor Bútortervezés és Gyártása

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
Campus Nappali 3 év September 2017 Írország Május Galway + 1 további

Ez a program termel magasan képzett diplomások, akik egyesítik kreativitásban a gyártási technológia a tervezés, és így az innovatív ... [+]

Bachelor of Science in bútorok tervezése és gyártása

GMIT Letterfrack Campus

Ez a program termel magasan képzett diplomások, akik egyesítik kreativitásban a gyártási technológia a tervezés, és így az innovatív bútor termékek. A program fejleszti készségek alkalmazása a hagyományos technikák és magában foglalja azt a követelményt, kompetencia számítógéppel segített tervezés (CAD) és gyártás. Ez a széles körű megközelítés lehetővé teszi diplomások be a szegmens az iparág, amely nekik legjobban, kezdve kézműves alapú műhelyek modern bútor gyártók. Keen figyelmet fordítanak az intelligens tervezés, hogy olyan kérdésekkel foglalkozik, mint a piac, a versenyképesség, a költségek és a környezet, és ezek a kritériumok szorosan kapcsolódnak a képességét diplomások, hogy kiváló minőségű bútorokat termék prototípusokat. A program során számos kihívást design, és a projektek kerülnek és ezeket alátámasztó intenzív blokk szakmai gyakorlat vállalható Írország, Egyesült Királyság, USA, Európa, Ausztrália és más a világ.... [-]