Design Alapdiploma a Sønderborg Dániában

Design Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 a Sønderborg Dániában

Design

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A design egy számos alkalmazási területen hasznosítható szakterület. Egy tárgy vagy egy folyamat hatékony megtervezése lehet a kulcs a megrendelői igények kielégítéséhez. A szakemberek az egyedi gondolkodásmódot, a kutatást, az elemzést és a problémamegoldást ötvözik a vállalti, oktatási, állami és non-profit területről érkező megrendelések teljesítésénél.  

Dánia, hivatalosan a Dán Királyság, egy szuverén állam Észak-Európában, délnyugatra Svédország, Norvégia déli, és határos a déli Németország.

Található, a régióban a Dél-Dániai és a lakosság több mint 25.000 lakosú város Sønderborg. Ez ad otthont a campus ága az University College dél-és Dél-Dániai Egyetem.

Kérj Információt Design Alapdiplomák a Sønderborg Dániában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Design Dánia Sønderborg.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Dánia!

or search for similar programs here