Design Alapdiploma Belgiumban

Vesd össze Design Alapképzések Belgiumban 2018

Design

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A design területe rendkívül széles körre kiterjed, ezáltal számos különféle karrierlehetőséget kínál a hallgatóknak. A design ágazatban dolgozó szakemberek kreatív és problémamegoldó képességeiket használva keresik a megoldásokat a fogyasztói, üzleti és intézményi igények kielégítésére az köz- és a magánszféra területén egyaránt.

Belgium kínál piacorientált magasabb szintű oktatást, amelynek alapja a szakértelem és az innováció. Az ország 's felsőoktatási intézmény kínál interaktív ugyanakkor kutatás-orientált egyetemi oktatás, mielőtt csatlakozott a munkaerőpiacon.

A Legjobb Design Graduális Tanulmányok Belgiumban 2018

Mutass többet

Bachelor és Belső Kialakítás

Thomas More University College
Campus Nappali 1 év September 2018 Belgium Mechelen

Fejleszteni kell a társadalmi tervezési szakértelem javítása érdekében a tapasztalatok a felhasználó a (félig) a közterületek és szolgáltatások! Diplomásokat, akik speciális Interior & Service Tervezés vannak szerelve a szükséges ismeretek és készségek a design tárgyak, bútorok és terek támogatása érdekében szociálisan orientált tervezési projektek. [+]

Bachelor Interior and Design

Címe szak: Posztgraduális Interior & Service tervezés

Melyik hely (cím) a szak kínálják:

Utca: Campus Lucas Faydherbe Zandpoortvest 16

Irányítószám / város: 2800 Mechelen - Belgium

Felvételi követelmények:

Rövid változat:

Angol B2 szintű hallgatók egy főiskolai vagy mesterképzésre Design Architecture vagy EGT tag és nem EGT-tagországok.

Jóváhagyását követően a felvételi bizottság, akkor további értékelésre a tanulmány tanácsadó alapján korábban szerzett képesítés (EOQ), valamint a portfolió bizonyító tapasztalat / szakértelem tervezése terek, tárgyak, enteriőrök, CAD, műszaki ismeretek és rajztudás és megjelenítés készség.... [-]