Design Alapdiploma Belgiumban

Nézd meg Design Alapképzések Belgiumban 2017

Design

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A képzett design szakemberek sok szervezetben keresettek, hogy általános problémákra keressenek megoldásokat. Tekintettel a design széleskörű alkalmazására és sokszínű kontextusára, a szakemberek a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokon, oktatási és non-profit szervezeteken át a kormányszervekig mindenhol keresettek.  

Az egyetemi oktatás, hogy felső szinten leginkább az oktatási rendszer, a belga, a kormány nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a diákok életének is olyan egyszerű, amennyire lehetséges, a hitel és a támogatások programokat. Kínálnak szponzorok a nemzetközi diákok a szegény és sérülékeny háttérrel, akik szeretnének tanulni ebben az országban.

A Legjobb Design Graduális Tanulmányok Belgiumban 2017

Mutass többet

Bachelor és Belső Kialakítás

Thomas More University College
Campus Nappali 1 év September 2017 Belgium Mechelen

Fejleszteni kell a társadalmi tervezési szakértelem javítása érdekében a tapasztalatok a felhasználó a (félig) a közterületek és szolgáltatások! Diplomásokat, akik speciális Interior & Service Tervezés vannak szerelve a szükséges ismeretek és készségek a design tárgyak, bútorok és terek támogatása érdekében szociálisan orientált tervezési projektek. [+]

A Legjobb Design Alapképzések Belgiumban 2017. Bachelor Interior and Design Címe szak: Posztgraduális Interior & Service tervezés Melyik hely (cím) a szak kínálják: Utca: Campus Lucas Faydherbe Zandpoortvest 16 Irányítószám / város: 2800 Mechelen - Belgium Felvételi követelmények: Rövid változat: Angol B2 szintű hallgatók egy főiskolai vagy mesterképzésre Design Architecture vagy EGT tag és nem EGT-tagországok. Jóváhagyását követően a felvételi bizottság, akkor további értékelésre a tanulmány tanácsadó alapján korábban szerzett képesítés (EOQ), valamint a portfolió bizonyító tapasztalat / szakértelem tervezése terek, tárgyak, enteriőrök, CAD, műszaki ismeretek és rajztudás és megjelenítés készség. Közvetlen hozzáférés a beiratkozás (nincs pipa a tanulmány tanácsadó) a diákok egy belga design vagy Architecture diplomát. Hosszabb változat: Az általános felvételi követelményeket: Diploma feltételek: meg kell bizonyítani, hogy megfelelnek a feltételeknek kezdeni ezzel egyenértékű természetesen a felsőoktatásban az országban, ahol megszerezte a diplomáját. Nyelvi követelmények: Akkor bizonyítani, hogy ésszerűen jártas beszéd és írás angol (B2 szint, Európai Referenciakeret): Van egy TOEFL IBT teljes pontszám 66 vagy magasabb, egy IELTS 6 vagy magasabb vagy Adja át az angol nyelvi teszt által szervezett Thomas More az egyetemen, vagy Sikeresen befejeződött legalább egy éves tanulmányait angol középfokú vagy felsőfokú oktatásban vagy Van egy VWO-diploma (a holland diákok), vagy az ASO-diploma (flamand hallgatók). Residence állapota: személyazonosító igazolvány vagy útlevél elegendő a diákok az EU tagja. Más diákok pályázhatnak, de szükség lesz egy érvényes tartózkodási engedéllyel Belgiumban a végleges regisztráció. További felvételi követelmények: Angol B2 szint A diákok egy főiskolai vagy egyetemi diploma Design vagy Architecture az EGT tagállamok és nem EGT-tagállamok -... [-]