BACHELORSTUDIES

Találj Díszlettervezés Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Stage design művészet létrehozásának háttereket, készletek, és a tájat a színházi, zenei, vagy videó produkciók, valamint a különböző bemutatók és előadások. Az érintett témák a tervezési program lehetnek világítás, bútorok, és a speciális effektusok.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb Díszlettervezés Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2020

2 Találatok Díszlettervezés, Amerikai Egyesült Államok Filter

Bachelor Nemzetközi Színház Termelés

Ohio Northern University
Amerikai Egyesült Államok, Columbus
Alapképzés
01 Sep 2020
<
Nappali
Angol
Campus

Egyedülálló programunk a színházi tervezésre, a gyártásra és a színpadkezelésre összpontosít - az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten. A színházi produkció kulturális és ...

Tovább

Képzőművészeti Bachelor Színházművészet (Tervezés és Gyártás) - LIU Post

Long Island University
Amerikai Egyesült Államok, New York + 1 Több
Alapképzés
01 Sep 2020
Angol
Campus

A Színházi Művészeti Főiskolán a tervezés és a termelés koncentrációja egy olyan előképzettségi fokozat, amely kombinál egy átfogó bemutatót a színház minden aspektusával, aho ...

Tovább