Alapképzés in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában

A Legjobb Alapdiplomák in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában 2017

Mester

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Phuthaditjhaba városban található a Elands folyó a Free State tartomány Dél-Afrikában. Ez ad otthont a Mofumahadi Manao Mopeli Megyei Kórház. A név Phuthaditjhaba a sesotho, és azt jelenti találkozóhelye a törzsek.

Alapképzések Összevetése in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában 2017

Mutass többet

Bachelor Of Management Vezető

University of The Free State School of Business
Campus vagy on-line tanulás Részidős July 2017 Dél-afrikai Köztársaság Bloemfontein Phuthaditjhaba

A dinamikus kívül a spektrum menedzsment programok kínálnak a Bachelor of Management Leadership (BML) célozta felnőtt tanulók. Ez a minősítés alapja a tapasztalati tanulás és az értékelést és az előzetes tudás elismerése. [+]

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában. A dinamikus kívül a spektrum menedzsment programok kínálnak a Bachelor of Management Leadership (BML) célozta felnőtt tanulók. Ez a minősítés alapja a tapasztalati tanulás és az értékelést és az előzetes tudás elismerése. A cél a BML, hogy adja ki az új generációs hivatalosan képzett és innovatív vezetői vezetők felszerelt, hogy az Excel és a hozzáadott értéket mai vállalati és az üzleti környezet. A BML programot fejlesztettek együttműködve a School for New tanulás a De Paul Egyetem Chicagóban. MÓDSZEREK Szemtől szembe A programot kínált az egyetemen a részmunkaidőben. A diákok részt osztályok péntek délutánonként ettől 13:00-18:00 Online - egy bevitel évente júliusban A Business School egy online lehetőség, hogy hozza a tanulási jogot, hogy a küszöbön. Kivéve a bevezető Portfolio Development Course és egy teljes hétig kapcsolati ülésén évente egyszer az egyetemen, a BML program online bemutatott Moduláris A diákok részt osztályok az egyetemen egyszer távon egy teljes hétre MINIMUM beutazásáról és felvételi követelmények Felül a vonatkozó szabályok felvételi ezt Egyetem, a következő különleges felvételi követelményeket kell teljesíteni: 23 éves korig állandó munkavállalási kinevezése (a) Az elfogadott vezető bizonyítványt legalább 2 éves szakmai gyakorlat, vagy (b) egy magas rangú bizonyítvány legalább 2 éves szakmai gyakorlat, vagy (c) A 10. évfolyam tanúsítvány legalább 5 éves szakmai gyakorlat, vagy (d) A tanúsítvány feltételes mentességet által kiadott Beiratkozás Igazgatóság legalább 2 éves szakmai gyakorlat (e) Az egyenértékű képesítést az angol nyelv ismeretét jártasság Matematika megfelelő számítógépes ismeretek felvett hallgatók a BML programot tekintve 3 (b), 3 (c),... [-]