Alapképzés in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában

A Legjobb Alapdiplomák in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában 2018

Mester

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Phuthaditjhaba városban található a Elands folyó a Free State tartomány Dél-Afrikában. Ez ad otthont a Mofumahadi Manao Mopeli Megyei Kórház. A név Phuthaditjhaba a sesotho, és azt jelenti találkozóhelye a törzsek.

Alapképzések Összevetése in Phuthaditjhaba Dél-Afrikában 2018

Mutass többet

Bachelor Of Management Vezető

University of The Free State School of Business
Campus vagy on-line tanulás Részidős July 2018 Dél-afrikai Köztársaság Bloemfontein Phuthaditjhaba

A dinamikus kívül a spektrum menedzsment programok kínálnak a Bachelor of Management Leadership (BML) célozta felnőtt tanulók. Ez a minősítés alapja a tapasztalati tanulás és az értékelést és az előzetes tudás elismerése. [+]

A dinamikus kívül a spektrum menedzsment programok kínálnak a Bachelor of Management Leadership (BML) célozta felnőtt tanulók. Ez a minősítés alapja a tapasztalati tanulás és az értékelést és az előzetes tudás elismerése. A cél a BML, hogy adja ki az új generációs hivatalosan képzett és innovatív vezetői vezetők felszerelt, hogy az Excel és a hozzáadott értéket mai vállalati és az üzleti környezet. A BML programot fejlesztettek együttműködve a School for New tanulás a De Paul Egyetem Chicagóban.

MÓDSZEREK

Szemtől szembe

A programot kínált az egyetemen a részmunkaidőben. A diákok részt osztályok péntek délutánonként ettől 13:00-18:00... [-]