Alapképzés a Slagelse Dániában

A Legjobb Graduális Tanulmányok a Slagelse Dániában 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Annak ellenére, hogy kis lélekszámú, Dánia soraiban, mint a világ egyik 's leginnovatívabb országban, köszönhetően a nagy hangsúlyt fektet a kutatás és a magas színvonalú oktatás. Akkor is tanul egy biztonságos, barátságos és az innováció-vezérelt környezetben.

Slagelse egy város a Slagelse önkormányzat a keleti oldalán Dániában. Ez az a sziget-Zéland és több mint 30.000 lakos. Ez ad otthont az egyik legrégebbi egyházi épületek Dániában és a Viking várat.

Graduális Tanulmányok Összevetése a Slagelse Dániában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Dánia Slagelse.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Dánia!

or search for similar programs here