Alapképzés a Lyngby Dániában

A Legjobb Graduális Tanulmányok a Lyngby Dániában 2018

Mester

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Dánia, hivatalosan a Dán Királyság, egy szuverén állam Észak-Európában, délnyugatra Svédország, Norvégia déli, és határos a déli Németország.

Lyngby város az északi Koppenhágában, Dániában. Az osztalék a 2 közigazgatási körzet. Lyngby egy csodálatos szabadtéri múzeum. A város ad otthont a Dán Műszaki Egyetem.

Alapképzések Összevetése a Lyngby Dániában 2018

Mutass többet

BSc általános Műszaki

Technical University of Denmark - DTU
Campus Nappali 6 félév August 2018 Dánia Lyngby

Az alapképzésben (BSc) általában Engineering egy új nemzetközi BSc program DTU. A program megadja széles mérnöki kompetenciák, megbízható technikai-tudományos alapot, és egy erős nemzetközi profilját, hogy készíti fel a kihívásokkal teli karrier a globális munkaerőpiacon. A programot kínált először 2016-ban. [+]

Az alapképzésben (BSc) általában Engineering egy új nemzetközi BSc program DTU. A program megadja széles mérnöki kompetenciák, megbízható technikai-tudományos alapot, és egy erős nemzetközi profilját, hogy készíti fel a kihívásokkal teli karrier a globális munkaerőpiacon. A programot kínált először 2016-ban.

International Profil

A program megadja széles mérnöki kompetenciák, megbízható technikai-tudományos alapot, és egy erős nemzetközi profilját, hogy készíti fel a kihívásokkal teli karrier a globális munkaerőpiacon.

A BSc tanítják kizárólag angol nyelven, és akkor része egy nemzetközi tanulási környezetet a diákok a világ minden tájáról. ... [-]