70 Bachelor Programok ban ben Ciprus for 2024

Bachelor Programok ban ben Ciprus for 2024Filter
    • Paphos, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Business Administration (BBA) menedzsment célja, hogy felvértezze a hallgatókat a szükséges ismeretekkel és készségekkel, hogy hatékony vezetőkké váljanak egy rendkívül versenyképes üzleti világban. A hallgatók számára szilárd alapot biztosít a számvitel, a pénzügy, az információs és döntési rendszerek, a marketing, az emberi erőforrások, az üzemeltetés és a stratégiai menedzsment valamennyi üzleti tudományágában. Különös hangsúlyt fektetnek a program összehangolására a vállalati világ fejlődésével és trendjeivel, beleértve az adatelemzést, az innovációt és a vállalkozói szellemet. A program felkészíti a hallgatókat arra, hogy vezetési tanácsadóként kezdjék meg pályafutásukat, és utat nyitnak a személyes és szakmai fejlődés jutalmazó lehetőségei felé.

    • Paphos, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az alkalmazott számítástechnikai alapképzés az IT üzleti, közgazdasági és pénzügyi alkalmazására is összpontosít. A Program célja nem pusztán a holnap informatikusainak felkészítése, hanem döntéshozatali, szervezési és vezetői képességekkel rendelkező egyének fejlesztése. Ezen túlmenően a Program célja, hogy a folyamatosan változó és versenyképes technológiai és gazdasági környezetben vezető szerepet betölteni képes piackutatók körébe kerüljön.

    • Amsterdam, Hollandia
    • Famagusta, Ciprus

    Részidő

    3 évek

    Összekevert

    Angol

    Készüljön fel a technológiai kor legforróbb munkájára a szoftvermérnöki készségek elsajátításával

    • Limassol, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A közgazdasági alapképzés (BSc) felkészíti a hallgatókat különféle üzleti vagy kormányzati pozíciókban való elhelyezkedésre, valamint a közgazdasági, üzleti és egyéb szakirányú továbbtanulásra. Ez a program elemzi a szűkös erőforrások elosztását, hangsúlyozva a versengő alternatívák közötti választás fontosságát.

    • Güzelyurt, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    • Online Cyprus

    Teljes idő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Nemzetközi Kapcsolatok és Biztonság BSc (100%-os távoktatás) lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy széleskörű és mélyreható ismereteket szerezzenek a nemzetközi ügyekkel és biztonsággal kapcsolatos kérdések széles skálájáról, mind elméletben, mind gyakorlatban, különös tekintettel a közelmúlt és a jelenkori ismeretekre. folyamatok, trendek, kihívások és problémák.

    • Nicosia, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Bachelor of Music Zene

    • Larnaca, Ciprus
    • Islamabad, Pakisztán
    • + 1 more

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez egy izgalmas lehetőség, hogy összekapcsolják a tanulmányaidat Hospitality Management egy tanulmányi és karrier összpontosít Hotel Management.

    • Nicosia, Ciprus
    • Istanbul, Törökország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A főbb Politológia és Nemzetközi Kapcsolatok megismerteti a hallgatókat az összetett és izgalmas világát a politika és biztosítja számukra a szükséges eszközt megismerése és elemzése is.

    • Larnaca, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A BEng (Hons) Electrical and Electronic Engineering célja, hogy olyan mérnököket fejlesszen ki, akik széleskörűen ismerik az elektromos és elektronikai mérnökök jelenlegi technológiáját és gyakorlati trendjeit, az energiaellátással és az elektronikus rendszerekkel kapcsolatos témák széles skáláját lefedve. Ez a tudományág széles készségbázist ölel fel, és a kurzus felvértezi a végzetteket azokkal a tudással, készségekkel, professzionalizmussal és önbizalommal, hogy boldoguljanak a folyamatosan fejlődő villamos- és elektronikai mérnöki területen, valamint átadható készségekre tegyenek szert, hogy elhelyezkedhessenek a különböző szakterületeken. ipari, kereskedelmi és kutatási ágazatokban.

    • Nicosia, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Számítástechnikai és információtechnológiai BSc programunk elsődleges célja először is az, hogy a hallgatókat az információs technológiát használó információs rendszerek elemzésére, tervezésére, integrálására és kezelésére tanítsa, másodsorban pedig felkészítse a hallgatókat a sikeres karrierre, mint informatikai szakemberek, akik pozitívan járulnak hozzá társadalom. Tesszük ezt teljes tudatában a Philips Egyetem azon céljainak, hogy olyan hallgatókat fejlesszenek, akik értékelik az őszinteséget, az előzékenységet és a munka méltóságát. Ugyanakkor reméljük, hogy a tanulóknak élvezetes tanulási élményt nyújtunk, amelyet innovatív pedagógiai megközelítés is fokoz.

    • Strovolos, Ciprus

    Az egyetemen

    A Bachelor of Science in Accounting, Banking and Finance program átfogó képzést nyújt a számviteli, banki és pénzügyi hallgatóknak interakció, projektek, prezentációk, ipari látogatások, gyakorlati képzések, állásorientáció és elhelyezések révén. A számviteli, banki és pénzügyi tudományok alapképzéséhez vezető tanterv hangsúlyozza a kritikus tanulási eredményeket, amelyekre a hallgatóknak szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a könyvelők és a pénzügyi elemzők szakmájában.

    • Famagusta, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az információs rendszertervezés (ISE) bármely számítógép, tároló, hálózati és egyéb fizikai eszközök, infrastruktúra és folyamatok használata elektronikus adatok létrehozására, feldolgozására, tárolására, biztonságossá tételére és cseréjére. Az ISE-t jellemzően üzleti műveletek keretében használják, szemben a személyes vagy szórakoztató célokra használt technológiával. Az ISE kereskedelmi felhasználása a számítástechnikát és a távközlést egyaránt magában foglalja. Ahogy az ISE ipar a 20. század közepétől fejlődött, a számítási kapacitás nőtt, miközben az eszközök költsége és az energiafogyasztás csökkent, ez a ciklus ma is folytatódik, amikor új technológiák jelennek meg.

    • Turkish Republic of Northern Cyprus, Ciprus

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Nemzetközi Egyetem Gazdálkodási Tanszékét 2015-ben alapították. A Bachelor of Science kitüntetéshez vezető alapképzési programot angol nyelven oktatják. A programot gondosan megterveztük, hogy hallgatóink elméleti és alkalmazott üzleti ismereteket szerezzenek, megoldhassák az üzleti problémákat, és mindenekelőtt elemzően gondolkodjanak.

    • Nicosia, Ciprus

    Angol

    A programot elvégző hallgatók a kulináris művészetek alapszakát keresik. A program biztosítja a szükséges ismereteket és tapasztalatokat a kulináris művészetek területén, és célja, hogy segítse a hallgatót abban, hogy felkészüljön egy kifizetődő karrierre a vendéglátás és a vendéglátás területén.