BACHELORSTUDIES

Cipőtervezés 2021 Alapképzés

Ha értékelni az építkezés egy finom cipőt, és élvezze a kreatív tervezési munka, fontolja meg egy Bachelor Shoe Design. Számos alkalom nyílik, hogy folytassa az ilyen mértékű nemzeti és nemzetközi szinten, különösen Olaszországban.

Mi a Bachelor Shoe Design? A diplomát ötvözi a tanfolyam történetében divat cipők, üzletfejlesztési és marketing, valamint a gyakorlati létrehozását cipő prototípusok. Diákok indulni tanulás hagyományos kézműves készségek, mint a mintázat és a varrás technikák, és lépni a bonyolultabb fogalmakat, mint a háromdimenziós szobrászat technikák, számítógépes tervezés, és anatómiai tanulmányokat az emberi test. Diákok létre kell hozni egy portfólió összeállítást, és lehetőséget kap arra, hogy piacra szakmailag.

Ennek költsége a program változik intézmény és helyét. A Bachelor cipő design jellemzően négy év alatt lehet elvégezni.Javasoljuk, hogy forduljon a konkrét iskolák az Önt érdeklő és kérdezd költség elvárásainak.

Diák, akik diplomával a program válhat hatóságok az ágazatban. Szerezhettek volna a szükséges képzést és fejleszteni a készségeket kell létrehozni a cipő design üzleti azaz, hogy írjon egy üzleti tervet, partnereket találni, és kapcsolódnak a sajtó és a kliensek.

Diákok, akik folytatni a Bachelor cipő design számíthat számos kreatív lehetőségek Érettségi után. Sok diák tovább dolgozni a nagy divatházak, mint junior vagy senior cipő tervezők, vagy lehetnek bérelt terméket fejlesztők, illetve a marketingesek számára lábbelik és kiegészítők vállalatok. Fegyveres a készségek kezdeni a saját cég, azonos számú diák megy az üzleti maguknak, és kezdjük kialakítása és értékesítése saját vonalak lábbeli.

A legtöbb egyetem kínál online osztályok néhány tanfolyam, amely kényelmes lehetőséget a diákoknak, akik szintén dolgoznak teljes vagy részmunkaidőben, vagy akik egyéb kötelezettségvállalásokat. Megtalálni a megfelelő iskolát az Ön számára, keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Cipőtervezés Filter

Bachelor textil technológiában vagy bőrfeldolgozásban és cipőtechnológiában

Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences
Alapképzés
okt. 2021
<
Nappali
Német
Campus

A textilipar az egyik leginnovatívabb és modern iparág. Mindez a technikai textíliákról szól, amelyek új vagy helyettesítő funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek. ...

Tovább