Alapképzés az Amerikai Egyesült São José dos Campos Brazíliában

A Legjobb Graduális Tanulmányok az Amerikai Egyesült São José dos Campos Brazíliában 2018

Mester

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Néhány a legjobb egyetemek a latin-amerikai székhelyű Brazíliában, egy olyan országban, több mint 2000 felsőoktatási intézmény. Egyetemek Brazíliában osztható fel a következő besorolás: szövetségi kormány kezeli egyetemek állami kormányzat ellenőrzött egyetemek önkormányzati irányított egyetemek és magánegyetemek.

Ez a város központi szerepet játszik Brazíliában, mint kutatási és oktatási központ. Sok felsőoktatási központ található itt, és a diákok akár külföldi vagy helyi tanulhatnak Faculdade INPG, Instituto Brasileiro de Technologias Avancadas és még sokan mások.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült São José dos Campos Brazíliában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Mester Brazília São José dos Campos. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Brazília!

or search for similar programs here