Alapdiploma az Amerikai Egyesült Pouso Alegre Brazíliában

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Pouso Alegre Brazíliában 2018

Mester

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Pouso Alegre Brazíliában 2018

Mutass többet

Számviteli Kar

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Campus Részidős 8 félév March 2018 Brazília Pouso Alegre

A kurzus a számviteli Sciences UNIVAS képezik a Bachelor of Accounting 2002 óta magasan képzett és a piac által igényelt. [+]

Miért Könyvelés UNIVAS?

A kurzus a számviteli Sciences UNIVAS képezik a Bachelor of Accounting 2002 óta magasan képzett és a piac által igényelt. Ő volt a főszereplő Student Guide a legjobb egyetemek 2014-ben, 2013-ban és 2012-ben. Ez egy csapat a tanárok, mesterek és az orvosok, szakemberek széles körű tapasztalattal rendelkezik a különböző területeken a számvitel, az adók, a tanítás és a marketing.

Annak bizonyítéka CFC elégséges vizsga - Szövetségi Számviteli Tanács, az átlagos jóváhagyása UNIVAS diákok meghaladta a 80% -ot az elmúlt két évben, míg az országos átlag mintegy 42%. Ez az eredmény azt bizonyítja, hogy a minősége a pálya!... [-]