Alapképzés az Amerikai Egyesült Cuiabá Brazíliában

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Cuiabá Brazíliában 2018

Mester

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Cuiaba város egyik város, amely otthont ad 2014-világbajnokság. De eltekintve a sport, ez a város ad otthont számos felsőoktatási oktatási központok, mint Universidade de Varzea Grande és még sokan mások többnyire magán.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Cuiabá Brazíliában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Mester Brazília Cuiabá. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Brazília!

or search for similar programs here