Biotechnológia Alapdiploma in Ohio az Amerikai Egyesült Államokban

Biotechnológia Alapképzések Megtekintése 2018 in Ohio az Amerikai Egyesült Államokban

Biotechnológia

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A biotechnológia alkalmazása biológiai folyamatok és szervezetek termékek előállítása. Biotechnológiai diplomások alkalmazzák a módszereket a fizika, a kémia és a matematika, hogy megszerezzék, molekuláris szinten, tudás, hogy hogyan élő sejtek, hogy ezeket az anyagokat.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Ohio egy középnyugati amerikai állam. A szó azt jelenti, Ohio Great River vagy nagy patak. Ohio, hogy 13 állami egyetem, 24 egyetem ágazati és regionális egyetemen, 46 magán főiskolákon / egyetemeken, 6 különálló támogatott orvosi egyetemeken és más felsőoktatási intézményekben.

Kérj Információt Biotechnológia Alapdiplomák in Ohio az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Amerikai Egyesült Államok Ohio, OH. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here