Biotechnológia Alapdiploma az Amerikai Egyesült North West England az Egyesült Királyságban

Biotechnológia Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült North West England az Egyesült Királyságban

Biotechnológia

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A biotechnológia alkalmazása biológiai folyamatok és szervezetek termékek előállítása. Biotechnológiai diplomások alkalmazzák a módszereket a fizika, a kémia és a matematika, hogy megszerezzék, molekuláris szinten, tudás, hogy hogyan élő sejtek, hogy ezeket az anyagokat.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kérj Információt Biotechnológia Alapdiplomák az Amerikai Egyesült North West England az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Egyesült Királyság North West England. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here