Biotechnológia Alapdiploma az Amerikai Egyesült Silesia Lengyelországban

Biotechnológia Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Silesia Lengyelországban

Biotechnológia

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A főiskolai diplomát Biotechnology kívánja alkalmazni mérnöki és tudományos elvek a szervezet, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyek értéke a társadalom számára. Azt vizsgálja, növények, állatok és mikroorganizmusok a szándékkal, hogy a fejlesztése vagy javítása a jelenlegi termékek vagy szolgáltatások.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

Kérj Információt Biotechnológia Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Silesia Lengyelországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Lengyelország Silesia. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here