Biotechnológia Alapképzés Hollandiában

Összevetése Biotechnológia Alapdiplomák Hollandiában 2018

Biotechnológia

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Diplomások biotechnológia működhet vegyipari, gyógyszeripari cégek, a mezőgazdaság és akvakultúra-ágazat és a kutató laboratóriumok, hanem a tanítás, vagy akár a média. Biotechnológia különböző alkalmazásokat lehet használni: termékek, növények, állatok, sőt az emberek, és lesz nagy hatással az emberi faj az elkövetkező jövőben.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A Legjobb Biotechnológia Alapképzések Hollandiában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Hollandia. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here