Biotechnológia Alapdiploma al Mizhar (Dubai) Egyesült Arab Emírségekben

Biotechnológia Alapképzések Megtekintése 2018 al Mizhar (Dubai) Egyesült Arab Emírségekben

Biotechnológia

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A biotechnológia alkalmazása biológiai folyamatok és szervezetek termékek előállítása. Biotechnológiai diplomások alkalmazzák a módszereket a fizika, a kémia és a matematika, hogy megszerezzék, molekuláris szinten, tudás, hogy hogyan élő sejtek, hogy ezeket az anyagokat.

Az Egyesült Arab Emirátusok, néha csak az úgynevezett Emirates, vagy az Egyesült Arab Emírségek, egy arab ország délkeleti részén, az Arab-félsziget a Perzsa-öbölben, határos Omán a keleti és Szaúd-Arábia a déli, valamint a közös tengeri határok és Katar és Irán.

Al Mizhar egy helységben található, a déli keleti régióiban Dubai, az Egyesült Arab Emírségek. A név jelentése "a virág", és ad otthont a több mint 4000 fő.

Kérj Információt Biotechnológia Alapdiplomák al Mizhar (Dubai) Egyesült Arab Emírségekben 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Egyesült Arab Emírségek A Mizhar (Dubai). Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here