Biotechnológia Alapdiploma Egyesült Arab Emírségekben

Vesd össze Biotechnológia Alapképzések Egyesült Arab Emírségekben 2018

Biotechnológia

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A fejlődő technológiák, az egészség megőrzése, valamint a környezet épsége iránt érdeklődő hallgatóknak ideális választás lehet a biotechnológia képzés. A képzésen végzett hallgatókat számos karrierlehetőség várja a molekuláris biológia, az orvosi kutatás, a biokémia, a szabályozási ügyek, a fenntartható mezőgazdaság és a biovédelem területén.

Oktatás az Egyesült Arab Emírségek megvannak a maga előnyei: nap, tenger, homok, az adómentes jövedelem a diploma megszerzése után, és néhány, a legjobb egyetemek az Öböl region.In kívül számos magas rangú egyetemek a más országokban ág campusok az Egyesült Arab Emírségek.

A Legjobb Biotechnológia Graduális Tanulmányok Egyesült Arab Emírségekben 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Egyesült Arab Emírségek. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here