Biotechnológia Alapdiploma az Amerikai Egyesült Melbourne Ausztráliában

Biotechnológia Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Melbourne Ausztráliában

Biotechnológia

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A biotechnológia biológiai folyamatok emberi célokra történő felhasználásával, az ilyen típusú termékekkel foglalkozik. A hallgatók a szakmai törzsanyag mellett olyan területekkel ismerkedhetnek meg, mint a bioinformatika, a molekuláris biológia, a biomérnöki tevékenység és a biokémia.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

Melbourne city biztosított Ausztrália kiváló minőségű egyetemekkel és az egyetemen. A Melbourne-i Egyetem, amelyet negyedik helyen világszerte 2008 található a városban. Azt is otthont ad Monash Egyetem, a La Trobe Egyetem és még sokan mások.

Kérj Információt Biotechnológia Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Melbourne Ausztráliában 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biotechnológia Ausztrália Melbourne. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here