Biológia Alapdiploma a Ho Si Minh-város Vietnámban

Biológia Alapképzések Megtekintése 2018 a Ho Si Minh-város Vietnámban

Biológia

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A biológia & élettudományok a test és a test funkcióinak vizsgálatára összpontosít. A hallgatók olyan tanegységek közül választhatnak a képzés során, mint az anatómia, az élettan, a genetika, az immunológia vagy a toxikológia.

Vietnam (Việt Nam), hivatalosan a Vietnámi Szocialista Köztársaság (Cong Hòa XA Hội Chu Nghia Vietnam) egy hosszú, vékony, ország Délkelet-Ázsiában. Vietnam 's történetében az egyik a háború, gyarmatosítás és a lázadás. A külföldi egyetemek növekszik Vietnamban, amelyek több mint 160 egyetem.

Ho Si Minh-város, melynek névadója az ország 's háborús vezető, az egyik vietnami legnagyobb és sokszínű város. A város vált jelentős központja az oktatás és a kultúra az elmúlt években. Itt található néhány délkelet-ázsiai legrangosabb főiskolák.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák a Ho Si Minh-város Vietnámban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Vietnam Ho Chi Minh City. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here