Biológia Alapdiploma washingtonban az Amerikai Egyesült Államokban

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017 washingtonban az Amerikai Egyesült Államokban

Biológia

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Biológia minden aspektusára kiterjed a vizsgálat az élő szervezetek, kezdve megértése gén kezelésének ökoszisztémákat. Meg lehet tanulni: Anatómiai Tudományok, állat-, növény-és Környezettudományi Kar, Molekuláris és Sejtbiológiai, és élettan.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Washington állam egyik leghaladóbb, és a fejlett államok az országban. Itt található számos egyetem, amelyek néhány, a legjobb képzések szinte minden lehetséges súlyos.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák washingtonban az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet

Transzfer Agglegény Természetes, Föld, és Környezettudományok

South Puget Sound Community College
Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Lacey Olympia + 1 további

Environmental Science hangsúlyozza a tudományos kapcsolat az emberek és a természeti világ. Majd többet megtudni a legégetőbb kérdés korunk, beleértve a népesség növekedése és az éghajlatváltozás, és problémák, mint például a biológiai sokféleség csökkenését és a környezeti károk. [+]

Biológia Alapképzések washingtonban az Amerikai Egyesült Államokban. Az Associate in Science-Transfer tervezték érdekelt személyek átadásában, hogy egy négy éves főiskolai vagy egyetemi tanulni tudományos vagy mérnöki. Diákok, akik sikeresen mértékben követelmények és a választható kurzusok ajánlott sajátos területen a tanulmány majd transzfer a sok négyéves képzési programok a junior állva. Összehasonlítva a Associate of Arts Degree, az ilyen mértékű késlelteti néhány általános képzés forgalmazás kredit, míg a junior vagy senior évben annak érdekében, hogy helyet az átadás mértékben a szükséges gólya és a másodéves szintű tudományos sorozatok. AS-T 1. sáv összpontosít kémia, biológia, környezeti és természeti erőforrás tudományok és geológiai és földtudomány. PROGRAM EREDMÉNYEK Általános oktatás bevezeti a diákokat, hogy tartalmi és módszertani a főbb területek a tudás - a kommunikáció, a humán tudományok és a képzőművészet, a természettudományok, a matematika és a társadalomtudományok - és segít nekik fejleszteni a szellemi képességek, amelyek hatékonyabbá teszi azokat az élethosszig tartó tanulók. Az Akadémia általános oktatási program célja, hogy megfeleljen az átviteli követelményeknek négyéves főiskolák és egyetemek, amint ez a Intercollegiate Kapcsolatok Bizottsága kézikönyve. Dél Puget Sound Community College készít címzettjeinek Associate in Science-Transfer mértékben: Hatékonyan kommunikálni. Logikus gondolkodásra és kritikusan. Értékeli és feldolgozni mennyiségi és szimbolikus adatokat. Megérteni magukat másokkal kapcsolatban a multikulturális világban. Értsd etikai felelősség és következményei. program követelményeinek Alapuló elhelyezési tesztelés, érettségit ebben a programban be kell fejeznie az alapvető készségek és / vagy előre főiskolai angol és matematika. A főiskola határozottan ösztönzi a diákokat, hogy beiratkozik az alapkészségek és a pre-főiskolai képzés elején az oktatás. Gyakran előfordul,... [-]