Biológia Alapdiploma a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Biológia Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Biológia

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Biológia minden aspektusára kiterjed a vizsgálat az élő szervezetek, kezdve megértése gén kezelésének ökoszisztémákat. Meg lehet tanulni: Anatómiai Tudományok, állat-, növény-és Környezettudományi Kar, Molekuláris és Sejtbiológiai, és élettan.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

New Jersey egy északkeleti és közép-atlanti állam az Egyesült Államokban. Top rangsorolt ​​egyetem USA évében 2013 található ebben a tartományban. New Jersey egy figyelemre méltó állam a felsőoktatásban. A nemzet tele van élettel, a rekreáció és a szakmai karrier lehetőségeket.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Bachelor of Physical and Life Sciences

Felician University
Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

Biológia Alapképzések a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban. programok Fejleszteni megbecsülésére katolikus / ferences értékeket, mint azok a gyakorló tudomány. [-]