Részidős Biológia Alapdiploma illinois az Amerikai Egyesült Államokban

Részidős Biológia Alapképzések Megtekintése illinois Amerikai Egyesült Államok 2018

Biológia

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Majors a biológiai és élettudományi szerveznek két nagy gömb: biomedicina és az ökoszisztémákra. Biológiai és élettudományok van az Ön számára, ha érdekli a karrier a fogorvosi és állatorvosi, vagy készül a tudomány-intenzív karrierjét.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Az Illinois állam helyet, mint az ötödik legnépesebb állam az Egyesült Államokban beceneve, mint a Land of Lincoln az állam nagyon virágzó otthont a számos iparágban, látnivalók és helyek. Amellett, hogy otthont az egyik a világ egyik legforgalmasabb repülőterek, az állam számos intézmény magas rangú világszerte. A University of Chicago, közé tartozik a top 10-ben a világon.

Kérj Információt Részidős Biológia Alapdiplomák illinois az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Bachelor Biokémia

Missouri Baptist University
Campus September 2018 Amerikai Egyesült Államok Saint Louis Illinois, IL Missouri, MO

Biokémia vonatkozik az ötletek és elméletek a kémia a komplex birodalmába biológiai rendszerek. A kisebb célja a diákok, akik egy erős háttérrel rendelkező biokémia, hogy kiegészítse a fő területe a tanulmány. [+]

Bachelor biokémia

Biokémia vonatkozik az ötletek és elméletek a kémia a komplex birodalmába biológiai rendszerek. A kisebb célja a diákok, akik egy erős háttérrel rendelkező biokémia, hogy kiegészítse a fő területe a tanulmány. Diákok, akik beiratkozott előtti szakmai programok is megtalálja a kisebb a biokémia, hogy hasznos lehet, hogy a szakmai előkészítés.

Karrier Assistant Scientist Biokémikus Műszaki Sales Representative Business Process Analyst Tudományos segédmunkatárs Tanfolyamok CHEM 132L Általános Kémia I Laboratórium CHEM 132P Általános Kémia I problémamegoldás CHEM 133 Általános Kémia I CHEM 142L Általános Kémia II Laboratórium CHEM 142P Általános Kémia II problémamegoldás CHEM 143 Általános Kémia II CHEM 312 Szerves kémia I Laboratórium CHEM 313 Szerves kémia I CHEM 322 Szerves kémia II Laboratórium CHEM 323 Szerves kémia II CHEM 413 Fizikai Kémia I CHEM 441 biokémiai laboratóriumi CHEM 443 Biokémia CHEM 332 Analitikai Kémiai Laboratórium CHEM 342 Analitikai Kémia előadás BCHM 453 Principles of Medicinal Chemistry BCHM 471 Biokémia szeminárium BCHM 481 Biokémiai Kutató BCHM 482 Biokémiai Kutató BCHM 483 Biokémiai Kutató BCHM 484 Biokémiai Kutató BCHM 485 Biokémiai Kutató BCHM 486 Biokémiai Kutató BIOL 111 Általános Biológia I Laboratory BIOL 113 Általános Biológia I BIOL 121 Általános Biológia II Laboratory BIOL 123 Általános Biológia II BIOL 341 Genetikai Laboratórium BIOL 343 Genetics BIOL 423 Cell Biology BIOT 313 Kísérleti Biokémiai és Molekuláris Biológiai CHEM 372 oktatási módszerek és problémák a Chemistry CHEM 373 oktatási módszerek és problémák a Chemistry CHEM 374 oktatási módszerek és problémák a Chemistry CHEM 423 Fizikai kémia II CHEM 462 Molekuláris Modellezés... [-]

Bachelor Biotechnológia

Missouri Baptist University
Campus September 2018 Amerikai Egyesült Államok Saint Louis Illinois, IL Missouri, MO

A biotechnológia program célja, hogy azokat szolgálja érdeklődő diákok folytat a karrier a kutatás vagy magasabb tudományos fokozatok. [+]

Bachelor in Biotechnology

A biotechnológia program célja, hogy azokat szolgálja érdeklődő diákok folytat a karrier a kutatás vagy magasabb tudományos fokozatok. Major lesz a jól felszerelt, hogy versenyezzenek a foglalkoztatás jelentős gyógyszeripari vagy ipari laboratóriumokban, kormányzati laboratóriumok, vagy non-profit kutatóintézetek és versenyképes lesz a tudományos elhelyezés posztgraduális képzési programok. Összhangban van az általános küldetése az egyetem, tanfolyamok tanítják a keresztény világnézet.

A biotechnológia program a hallgatók tudományos háttérrel és laboratóriumi tapasztalat szükséges a foglalkoztatás biotechnológiai és gyógyszeripar, a fejlett tanulmányok alkalmazásokban a biotechnológia, mint biokémia vagy molekuláris biológia, vagy folytatni a fejlett szakmai fok (MD, MBA, jog), hangsúlyt fektetve a biotechnológiai kérdések. Karrierlehetőségek a biotechnológia területén többek között az egyetemi oktatás és kutatás vagy orvosbiológiai kutatások a kórházban, akadémiai, kormányzati, vagy ipari kutatólaboratórium beállításokat. Vevő diákok üzleti képzés, valamint a biotechnológiai képzés, azt is jelentenek ideális jelöltek a munkahelyek irányítás, az értékesítés vagy a marketing a biotechnológiai vagy gyógyszeripart. A biotechnológia program ideális előkészítő eszköz a diákok tervezi, hogy menjen egyetemre vagy más szakmai képzési program, vagy azok iránt érdeklődő diákok folytat a karrier, mint egy tudományos munkatárs.... [-]