Tengerbiológia Alapdiploma a St. Thomas a Virgin-szigeteken

Tengerbiológia Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 a St. Thomas a Virgin-szigeteken

Tengerbiológia

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Pályakezdő a BSc diplomát Marine Biology lesz tájékozott a különböző kapcsolódó területeken a biológiai tudományok kapcsolódó vízi életformák. Ezek a területek köre a genetika és az evolúció, az ökológia és a sejtbiológia. Az oklevél ezután részt vesz az elmélet és a gyakorlat az állati és növényi biológia, a megfigyelése és elemzése a biológiai rendszerek, amelyek megtalálhatók a tengeri környezetben. 

A Virgin-szigetek nyugati sziget csoport a Leeward-szigetek, amelyek északi részén a Kis-Antillák, és ezáltal a határ a Karib-tenger és az Atlanti-óceánra. University of the Virgin-szigetek, UVI egy kicsi, de tiszteletre méltó iskolát alapított 1962-ben. Ez áll a két campus, a St. Thomas és St. Croix.

St. Thomas egy sziget az Amerikai Virgin-sziget ad otthont a szigetek fővárosa. A sziget jól ismert a turizmus, valamint a kiváló oktatási létesítményeket.

Kérj Információt Tengerbiológia Alapdiplomák a St. Thomas a Virgin-szigeteken 2017

Mutass többet

Bachelor Tengeri Biológia

University of the Virgin Islands
Campus Nappali September 2017 Amerikai Virgin-szigetek St.Tamás St.Croix

A program biztosítja a BS és a BA fokozatot biológia és Marine Biology. A fokos kínálatát fokozta részvételi lehetőséget kapjon a szakmai, valamint a kutatás mind a helyi és országos szinten. [+]

Bachelor Marine Biology

Üdvözöljük a Marine Biology Program a University of a Virgin-szigetek! Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy rugalmas és szigorú tanulmányi programban tengeri biológia itt St. Thomas, ahol a trópusi Karib-tenger laboratóriumunkban.

A University of the Virgin Islands kínál két egyetemi fokozatot Marine Biology. Mivel a program fejleszti, specializált tanfolyamok kémiai és fizikai oceanográfia, tengeri geológiai és tengeri műszereket is kiegészül. Várható, hogy az egyre inkább felismerik a tengeri szakemberek eredményez kibővített karrierlehetőségek azok számára, akik teljesítik az alapképzés. A diákok ebben a programban is készül a diplomás munka.... [-]