BACHELORSTUDIES.HU

Találd meg Élettudomány Alapképzések Törökországban 2019

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Egyetemek Törökországban nyújt két vagy négy év oktatás alapképzésben, míg a posztgraduális programok utolsó legalább két évig. Jelenleg mintegy 820 felsőoktatási intézmények Törökországban köztük 76 egyetemi, összesen beiskolázási több mint 1 millió. Az oktatás minősége, a török ​​egyetemeken nagyon változó, néhány az oktatás és létesítmények a par nemzetközileg elismert iskolákban.

A Legjobb Élettudomány Alapdiplomák Törökországban 2019

4 Találatok Élettudomány, Törökország Filter

Bachelor in Molecular Biology and Genetics

Bilkent University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Törökország Ankara

A Molekuláris Biológia és Genetika Tanszék felkészíti a diákokat arra, hogy kutatók legyenek a biológia ezen területén.

Bachelor in Molecular Biology and Genetics

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Nappali 4 év Szeptember 2020 Törökország Istanbul

A Koç Egyetem Molekuláris Biológiai és Genetikai Programja sikeres a biológiai tudományok széles körű, mély és szigorú oktatásában.

Bachelor in Bioinformatics és Genetics

Kadir Has University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A mai világban a molekuláris biológia, a biokémia és az egyéb biológiai területek egyre inkább tájékoztató jellegűek. Főleg a genom szekvenálás és a proteómelemzés során a közelmúltbeli fejlesztések által generált nagy mennyiségű szekvenciainformáció feldolgozásának szükségessége egy új korszakot váltott ki, amelyben a számítógép-tudomány, az informatika és a biológia egyetlen tudományágba egyesült a bioinformatikával.

Bachelor in Molecular Biology and Genetics

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A Genetika tudománya minden nap egyre jobban fejlődik olyan új kutatási területek bevezetésével, amelyek olyan élő genetikai kódok kódolásához vezetnek, amelyek az élő szervezetek kialakulását programozzák, és ezeket a kódokat más területeken, például az orvostudományban, a biotechnológiában és a mezőgazdaságban használják fel. .