Filter
Alapdiplomák
Törökország Ankara A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Élettudomány Alapképzések Megtekintése 2019 in Ankara Törökországban

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A biológia & élettudományok a test és a test funkcióinak vizsgálatára összpontosít. A hallgatók olyan tanegységek közül választhatnak a képzés során, mint az anatómia, az élettan, a genetika, az immunológia vagy a toxikológia.

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

Ankara Törökország fővárosa, és Isztambul között, az a rengeteg 13 egyetem három intézmény és a különböző magán-és állami iskolák. Az is ismert, az intézmények, koncerttermek, opera-és balett-és egyéb termékek a magas kultúra.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák in Ankara Törökországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Élettudomány, Ankara

Diplomák
Helyszín
Törökország
Ankara
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Bilkent University

A Molekuláris Biológia és Genetika Tanszék felkészíti a diákokat arra, hogy kutatók legyenek a biológia ezen területén. ... [+]

A Molekuláris Biológia és Genetika Tanszék felkészíti a diákokat arra, hogy kutatók legyenek a biológia ezen területén. A minisztérium a legmodernebb laboratóriumokból áll, amelyek lehetővé teszik a nagy áteresztőképességű genomika, a bioinformatika, a rekombináns DNS, a modellszervezetek és a sejtkultúrák oktatási és kutatási célú tanulmányozását. A kutatási tevékenységek középpontjában az emberi betegségek molekuláris genetikája és biológiája, mint például a rák, az autoimmunitás és a ritka örökletes neurodevelopmentális fenotípusok. A hallgatóknak lehetőségük van tanulmányozni a nemzetközileg elismert oktatókat a genetika és a sejtkutatás terén.... [-]

Törökország Ankara
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul