Filter
Alapdiplomák
Spanyolország Pozuelo de Alarcón A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Biológia Alapképzések Megtekintése 2019 az Amerikai Egyesült Pozuelo de Alarcón Spanyolországban

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Pozuelo de Alarcón Spanyolországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Biológia, Pozuelo de Alarcón

Diplomák
Helyszín
Spanyolország
Pozuelo de Alarcón
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Universidad Francisco De Vitoria

A biotechnológia diplomás olyan személy, aki csodálja, miért történik a dolgok. A verseny során megtanulja a helyes kérdéseket feltenni a helyes válaszok megszerzéséhez, ... [+]

A biotechnológia az a tudományág, amely integrálja az élettudományokat és a mérnöki tudományokat a termékek, termékek és szolgáltatások biológiai rendszerek (mikroorganizmusok, állati és növényi sejtek, vagy ezek részei, például enzimek, antitestek vagy génrendszerek) felhasználásával. ).

A biotechnológia diplomás olyan személy, aki csodálja, miért történik a dolgok. A verseny során megtanulja a helyes kérdéseket feltenni a helyes válaszok megszerzéséhez, és így teljes mértékben ki tudja elégíteni az üzleti szektorban a társadalom által igényelt igényeket, és részt vesz a tudásmenedzsmenten alapuló új gazdaságok generálásában.... [-]

Spanyolország Pozuelo de Alarcón
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul