Sejtbiológia Alapdiploma louisianában az Amerikai Egyesült Államokban

Sejtbiológia Alapképzések Megtekintése 2017 louisianában az Amerikai Egyesült Államokban

Sejtbiológia

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

 

A diákok egy sejtbiológiai program teljes intenzív tanulmányi különböző tudományos témákban. A diákok az alapokat a sejtek fejlődését és struktúrák, miközben ők is kap egy oktatási fiziológia, biokémia, szerves kémia és a molekuláris biológia.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Louisiana a 25. legnagyobb állami népességét tekintve a 50 állam. Ez egy erős gazdaság által vezetett a mezőgazdasági ágazat és a legnagyobb rák gyártó a világon. Azt számos állami egyetemek és főiskolák határain belül.

Kérj Információt Sejtbiológia Alapdiplomák louisianában az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Sejtbiológia Amerikai Egyesült Államok Louisiana.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here