Sejtbiológia Alapdiploma észak-Dakota az Amerikai Egyesült Államokban

Sejtbiológia Alapképzések Megtekintése 2017 észak-Dakota az Amerikai Egyesült Államokban

Sejtbiológia

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A sejtbiológia program középpontjában a tanítás a diákok a design és szerkezete sejteket. Tanfolyamok egy ilyen program kerül nagyrészt a tudomány és a közé tartozhatnak a szerves kémia, fiziológia, biokémia, cellás szerkezettel és evolúciós biológia.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Észak-Dakota egy amerikai állam található, a felső középnyugati régióban. 13 állami, öt törzsi és négy magán felsőoktatási intézmény szolgálja ezt az állapotot. Fargo, Bismarck, Minot és Mandan a nagyobb városokban ez az állapot.

Kérj Információt Sejtbiológia Alapdiplomák észak-Dakota az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Sejtbiológia Amerikai Egyesült Államok Észak-Dakota, ND.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here