BACHELORSTUDIES.HU

Vesd össze Élettudomány Graduális Tanulmányok Portugáliában 2019

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

A Legjobb Élettudomány Graduális Tanulmányok Portugáliában 2019

4 Találatok Élettudomány, Portugália Filter

Képzés Food Technology

Instituto Politécnico de Santarém
Campus Nappali 3 év Október 2019 Portugália Santarém

Az élelmiszer-technológusok nélkülözhetetlenek az egészséges élelmiszerek termelését kiváló minőségű, szervezett és tervezett módon és bizonyos gazdasági és etikai előfeltevések.

Diplomát Animal Science and Technology

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus Nappali 3 év Október 2019 Portugália Viseu

Előkészítése engedélyezett szakmai képzést Animal Science, különösen a biotechnológia, állattenyésztés, élelmiszer-biztonság, a vadvilág erőforrás menedzsment és alkalmazott kutatási kapacitását;

Fokú agronómiára

Universidade de Évora
Campus Nappali 3 év Október 2019 Portugália Evora

Ez a tanfolyam célja, hogy szilárd és modern képzés, amely tulajdonságok sajátos cas különböző területein a mezőgazdaság, figyelembe véve a fenntartható erőforrás-felhasználás és a piaci igényeket.

Agglegény a kémiai és biokémiai mérnöki

Polytechnic Institute of Tomar
Campus Nappali Részidős oktatás Október 2019 Portugália Tomar

A Kémiai és Biokémiai program egy diplomát célja, hogy a felsőoktatási képzés az adott kémia területén.