Filter
Alapdiplomák
Portugália Viseu A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Élettudomány Alapképzések Megtekintése 2019 az Amerikai Egyesült Viseu Portugáliában

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Viseu Portugáliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Élettudomány, Viseu

Diplomák
Helyszín
Portugália
Viseu
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Előkészítése engedélyezett szakmai képzést Animal Science, különösen a biotechnológia, állattenyésztés, élelmiszer-biztonság, a vadvilág erőforrás menedzsment és alkalmaz ... [+]

Élettudomány Alapképzések az Amerikai Egyesült Viseu Portugáliában. Célok és kompetenciák Előkészítése engedélyezett szakmai képzést Animal Science, különösen a biotechnológia, állattenyésztés, élelmiszer-biztonság, a vadvilág erőforrás menedzsment és alkalmazott kutatási kapacitását; Ismerve a jellemzők a különböző fajok és fajták és kondicionáló tényezők jóléti gazdasági állatok, cég vagy természetes környezetben; Sajátítsák el a technikákat a molekuláris genetika és a biotechnológia, a szolgáltatás Állattudományi Kar; Integrálja a mennyiségi szempontok biostatisztika és információs technológia Animal Science; Értékeli a táplálkozási igényeinek állatok, kombinálva a techn... [-]
Portugália Viseu
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul