Biológia Alapdiploma nyizsnyij Novgorod Oroszországban

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017 nyizsnyij Novgorod Oroszországban

Biológia

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A lakosság több mint 1 millió lakos, Nyizsnyij Novgorod város az 5. legnagyobb város Oroszországban. Nem található a Novgorod terület, és a gazdasági és kulturális központja az adott területen. Ez 9 egyetem.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák nyizsnyij Novgorod Oroszországban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Oroszország Nyizsnyij Novgorod.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Oroszország!

or search for similar programs here