Biológia Alapdiploma nyizsnyij Novgorod Oroszországban

Biológia Alapképzések Megtekintése 2018 nyizsnyij Novgorod Oroszországban

Biológia

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Oroszország (oroszul: Россия) messze a legnagyobb ország a világon, amely több mint egy-nyolcada a Föld 's lakott terület. Az egykori Állami Bizottság Felsőoktatási Oroszországban finanszírozott 240 egyetemek, akadémiák és intézmények, így Oroszország szilárd országban tanulni be

A lakosság több mint 1 millió lakos, Nyizsnyij Novgorod város az 5. legnagyobb város Oroszországban. Nem található a Novgorod terület, és a gazdasági és kulturális központja az adott területen. Ez 9 egyetem.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák nyizsnyij Novgorod Oroszországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Oroszország Nyizsnyij Novgorod. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Oroszország!

or search for similar programs here