Biológia Alapdiploma a Reggio Calabria Olaszországban

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017 a Reggio Calabria Olaszországban

Biológia

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Bachelor diplomát a biológiai és élettudományok van szó azzal a felfogással, élőlények. A tanítások tartomány a biológia, az élő szervezetek és a szervezet a növényi és állati birodalmak a molekuláris szintű kémiai kölcsönhatás.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A nagy olasz város békés hangulatát, és néhány, a legjobb egyetemek, mint a University of Ragusa. Ez egy hely, ahol élni és tanulni. Mindazok számára, a diákok, akik keresik a jó minőségű oktatás, reális áron Ragusa egy hely.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák a Reggio Calabria Olaszországban 2017

Mutass többet

Bachelor élelmiszerekben és Technológiákra

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus Nappali 3 év October 2017 Olaszország Reggio Calabria

Élelmiszer és Technológiák [+]

Biológia Alapképzések a Reggio Calabria Olaszországban. Első év Elements of Mathematics Plant Biology kémia Elements of Physics genetika Angol Második év Növény Biokémiai és Élettani Plant Biokémia Plant Physiology Védelmi Élelmiszer és termékek kártevők Kémia és Élelmiszer-biztonsági Patológiája Növények és növényi termékek Agronómia és Ipari Füves növények és fa gyümölcsöt Kultúra Agronómia és Ipari Füves növények Ipari fa gyümölcsöt Kultúra Laboratórium adatfeldolgozási módszerek és eszközök Vegyipari műveletek az élelmiszeriparban I. Törvény a Agri-Food Markets Harmadik év Alapjai Mezőgazdasági Ipari és kezelése az élelmiszer-minőség Engineering az Agri-Food Systems Hidraulika Épületek Mezőgazdasági Ipari Mikrobiológiai Food General Microbiology Fermentációs Microbiology Chemical Analysis and Control of élelmiszerek Technológia az agrár-élelmiszeripari csomagolás és a forgalmazás Agri-Food Economics and Policy Agri-Food Economics és Marketing Agri-Food Policy Takarmányozási és takarmányban technika Principles of Animal Nutrition Takarmányban technika Választani Végső projekt Gyakornoki Szakmunkásképzés Orientációs [-]