BACHELORSTUDIES.HU

Élettudomány Alapképzések Megtekintése 2019 in Parma Olaszországban

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A sajt város Olaszországban - Parma ismert építészeti és gazdag örökségét. Van néhány legrégebbi egyetemek Olaszországban, mint a University of Parma. Aki tehát érdekelt abban, hogy a jó oktatás a hagyományos helyen kell élni Parma.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák in Parma Olaszországban 2019

2 Találatok Élettudomány, Parma Filter

Bachelor az élelmiszer-tudomány és a technológia területén

University of Parma
Campus Nappali 3 év Október 2019 Olaszország Parma

Az Élelmiszertudományi és Technológiai Tanszék célja, hogy a diplomásoknak jó alap- és gyakorlati ismereteket szerezzenek az élelmiszer-tudomány és a technológia főbb ágazataiban.

Anyagtudományi doktori iskola

University of Parma
Campus Nappali 3 év Október 2019 Olaszország Parma

A tudományos és technológiai tudományok doktori iskolája (STM) célja, hogy az MSZK-nak az anyagtudomány, a fizika, a kémia és a mérnöki szakemberek számára biztosítsa a magasan képzett tudományos és szakmai kutatások elvégzéséhez szükséges készségeket az anyagtudomány területén az egyetemeken és a köz- és közoktatásban. magánszervezetek