BACHELORSTUDIES.HU

Találj Élettudomány Alapképzések Mexikóban 2019

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

A Legjobb Élettudomány Alapdiplomák Mexikóban 2019

2 Találatok Élettudomány, Mexikó Filter

Diplomát gasztronómia

Universidad Tecmilenio
Campus Nappali 8 félévek Július 2020 Mexikó Monterrey

Alakul a kapcsolódó gasztronómiai alternatívát a jelenlegi élelmiszer-szükségleteinek.

Biotechnology Engineering

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Nappali 4 év Július 2020 Mexikó Guadalajara

Study in Engineering Biotechnology in UAG. Tudjon Biotechnology Engineering, a University of Guadalajara legjobb. Ön képes lesz arra, hogy tervezésére, üzemeltetésére, optimalizálja és innovációs folyamatok a termelés biotechnológiai termékek kereskedelmi vagy tudományos érdeklődés. Lesz alkalmazni elemzési azonosítására molekulák biotechnológiai jelentőségű technikákat.