Filter
Alapdiplomák
Mexikó Nuevo Leon Monterrey A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Biológia Alapképzések Megtekintése 2019 in Monterrey Mexikóban

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A biológia & élettudományok képzés során a hallgatók a természettudományok számos jellemzőjét megismerhetik. Szakiránytól függően tanulmányozhatják az emberi testet, a növénybiológiát vagy az állatvilágot, a megszerzett tudást pedig hatékonyan alkalmazhatják a problémák megoldására.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

Monterrey, a harmadik legnagyobb városa, Mexikó, szintén az oktatási központja Észak-Mexikóban. Ez a központja a Monterrey Institute of Technology és a felsőfokú tanulmányokat, ITESM mely még ma is az egyik legfontosabb egyetemek Mexikóban.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák in Monterrey Mexikóban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | MSc

1 Találatok Biológia, Monterrey

Diplomák
Helyszín
Mexikó
Nuevo Leon
Monterrey
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | MSc
Universidad Tecmilenio

Alakul a kapcsolódó gasztronómiai alternatívát a jelenlegi élelmiszer-szükségleteinek. ... [+]

Diplomás profil

A végzett hallgatók pályakövetési Gasztronómia, meg tudja-e:

Adjuk menük különböző élelmiszer-szolgáltatás (éttermek, iskolák, kórházak, ipari konyhák) különböző költségvetések, étkezési költségek és a termelési volumen. És módszerekkel megfelelő előkészítése és az élelmiszer-tartósítási eljárások és az innovatív kulináris fogalmak. Kezelése kulináris üzleti tevékenység, beleértve a kiadások csökkentése, egészségügyi ellenőrzés, az élelmiszerek és szolgáltatások, marketing és emberi erőforrás menedzsment. Innovációs technikák és összetevők alkalmazását a fejlesztés avantgárd és kapcsolódó aktuális igényeihez étel ételeket. Megfogalmazásához és kezelése gasztronómiai események különböző környezetekben és összefüggések, amelyek különböző érzékszervi tapasztalatok. Tervezését, szervezését és működését étel és ital szolgáltatások, beleértve a tervezési létesítmények, személyzet menedzsment, esemény fogalmi és kezelése éttermek és bárok. mező Work ... [-]
Mexikó Monterrey
Július 2019
Nappali
8 félév
Campus
Bővebben magyarul