BACHELORSTUDIES.HU

Keresése Élettudomány Alapképzések Malajziában 2019

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Ha szüksége van a legjobb tanulási környezetet Ázsiában, felvesz a felsőoktatás Malajziában.Ez egy olyan ország, gazdag kultúra és hatalmas tevékenységek elhagyni szórakoztat és nyugodt, mint tanulni az ország

A Legjobb Élettudomány Alapképzések Malajziában 2019

4 Találatok Élettudomány, Malajzia Filter

Az élelmiszer tudomány és a technológia főiskolája

Universiti Putra Malaysia
Campus Nappali 8 félévek Január 2020 Malajzia Shah Alam

A program olyan diplomásokat fog készíteni, akik szakképzettek, képzettek és életképesek az élelmiszertermelésben és -feldolgozásban, az élelmiszer-minőségellenőrzésben, termékfejlesztésben, kutatásban és irányításban érintett különböző foglalkoztatási ágazatokban.

Bachelor biotechnológia (hons)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Malajzia Kajang

Ez a program célja, hogy készítsen tájékozott és hozzáértő emberi erőforrás akik fel vannak szerelve a fejlett tudás és széles körű gyakorlati-tapasztalattal rendelkezik a biotechnológia területén. A diákok ki vannak téve a kapcsolódó ismereteket, technikákat, a gyakorlati ismeretek és kérdésköre a haladás és a biotechnológia fejlődésének, helyi és globális szinten.

Bachelor of biotechnológiai ipar (hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Malajzia Shah Alam

Ez a program a hallgatók: az alapvető tudás, elvek

Agglegény - biotechnológiai és élettudományi

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Nappali Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur Batu Pahat

A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy vizsgálja meg az alapvető tudományok, amelyek alátámasztják a biotechnológia - kémia, biokémia, mikrobiológia és statisztika -, miközben a fejlődő alkalmazások az olyan területeken, mint az üzleti, etikai és környezeti tudományok.