BACHELORSTUDIES.HU

Élettudomány Alapképzések Megtekintése 2019 in Selangor Malajziában

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Ha szüksége van a legjobb tanulási környezetet Ázsiában, felvesz a felsőoktatás Malajziában.Ez egy olyan ország, gazdag kultúra és hatalmas tevékenységek elhagyni szórakoztat és nyugodt, mint tanulni az ország

Selangor város híres a jó lakosság akik keresik posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UNISEL Universiti Selangor egyik legjobb egyetemek Malajziában.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák in Selangor Malajziában 2019

2 Találatok Élettudomány, Shah Alam Filter

Az élelmiszer tudomány és a technológia főiskolája

Universiti Putra Malaysia
Campus Nappali 8 félévek Január 2020 Malajzia Shah Alam

A program olyan diplomásokat fog készíteni, akik szakképzettek, képzettek és életképesek az élelmiszertermelésben és -feldolgozásban, az élelmiszer-minőségellenőrzésben, termékfejlesztésben, kutatásban és irányításban érintett különböző foglalkoztatási ágazatokban.

Bachelor of biotechnológiai ipar (hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Malajzia Shah Alam

Ez a program a hallgatók: az alapvető tudás, elvek