Biológia Alapdiploma malang Indonéziában

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017/2018 malang Indonéziában

Biológia

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Majors a biológiai és élettudományi szerveznek két nagy gömb: biomedicina és az ökoszisztémákra. Biológiai és élettudományok van az Ön számára, ha érdekli a karrier a fogorvosi és állatorvosi, vagy készül a tudomány-intenzív karrierjét.

Indonézia, hivatalosan az Indonéz Köztársaság, az ország Délkelet-Ázsia és Óceánia.Indonézia egy szigetcsoport, amely mintegy 17.508 szigetek

Az egyik legnagyobb városok Indonéziában, Malang híres gazdag történelmi és kulturális értékkel bír. A tökéletes hely a tervezők számára, hogy tárja fel. Ez ideális hely a feltörekvő építészek tanulni, és véghezvitele kutatás.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák malang Indonéziában 2017/2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Indonézia Szegény.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Indonézia!

or search for similar programs here