Biológia Alapdiploma surabaya Indonéziában

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017 surabaya Indonéziában

Biológia

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Indonézia, az ország dél-kelet ázsiai, lakások több mint 238 millió ember. Indonézia a negyedik legnépesebb ország a világon. Az ország oktatási szektor oszlik óvodai, junior és senior elsődleges, másodlagos és a képzett tanfolyamok.

Surabaya egyik nagyvárosok Indonézia. Ez a hely ismert a változatos oktatás. Egyetemek, mint a University of Surabaya (UBAYA), elkötelezett, hogy a különböző képzési programok és szakirányok területén a gyógyszertár, menedzsment, jog, és oktatás, stb

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák surabaya Indonéziában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Indonézia Surabaya.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Indonézia!

or search for similar programs here