BACHELORSTUDIES.HU

Élettudomány Graduális Tanulmányok Megtekintése 2019 in Cochin Indiában

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A biológia & élettudományok a test és a test funkcióinak vizsgálatára összpontosít. A hallgatók olyan tanegységek közül választhatnak a képzés során, mint az anatómia, az élettan, a genetika, az immunológia vagy a toxikológia.

Megtaláltam a déli részén az ázsiai, az Indiai Köztársaság a második legnépesebb ország a világon, mintegy 1270000000 ember. India négy fajta egyetemek Central Egyetemek, állami egyetemek ítélt, Egyetem és magánegyetemek amely több mint 550 intézmény.

Cochin jelenleg nevezik Kochi város ad otthont a több mint 600.000 lakos. A kikötő város, amely található az állam Kerala közé sorolható a turisztikai célpontok. Ez ad otthont a Cochin Egyetem Természettudományi és Technológiai között más intézmények.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák in Cochin Indiában 2019

1 Találatok Élettudomány, Kochi Filter

BTECH bio-technológia

Hindustan University
Campus Nappali 4 év Július 2019 India Chennai Delhi Coimbatore Omán Muscat Srí Lanka Colombo Kochi + 7 további

Bio-technológia egy nagyon interdiszciplináris téma magában foglaló biológiai tudományok, folyamat mérnöki és a technológia. A körét és alkalmazását a téma sokrétű, spanning a szintetizáló genetikailag módosított élelmiszerek, szárazságtűrő növények mezőgazdasági tudományok; tissue engineering, a kábítószer-tervezés az orvosi területen, és olyan területeken is, mint például a bioinformatika és a vízi élő rendszerek.