BACHELORSTUDIES.HU

Élettudomány Alapképzések Megtekintése 2019 in Coimbatore Indiában

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

India hivatalosan az Indiai Köztársaság, az ország Dél-Ázsiában. Ez a hetedik legnagyobb ország területén, a második legnépesebb országa, több mint 1.2 milliárd ember, és a legnépesebb demokrácia a világon

Coimbatore egy város található az állam Tamil Nadu, India, és a közelmúltban megvalósítása jelentős növekedést, hogy ez egy hub a kereskedelem és a gyártás. A nagy metropolisz a negyedik helyen a dél-indiai és a határain belül, 55 mérnöki intézetek, egyetemek 7, 3 egészségügyi intézmények többek között.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák in Coimbatore Indiában 2019

1 Találatok Élettudomány, Coimbatore Filter

BTECH bio-technológia

Hindustan University
Campus Nappali 4 év Július 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Omán Muscat Srí Lanka Colombo Kochi + 7 további

Bio-technológia egy nagyon interdiszciplináris téma magában foglaló biológiai tudományok, folyamat mérnöki és a technológia. A körét és alkalmazását a téma sokrétű, spanning a szintetizáló genetikailag módosított élelmiszerek, szárazságtűrő növények mezőgazdasági tudományok; tissue engineering, a kábítószer-tervezés az orvosi területen, és olyan területeken is, mint például a bioinformatika és a vízi élő rendszerek.