Biológia Alapdiploma al Mizhar (Dubai) Egyesült Arab Emírségekben

Biológia Alapképzések Megtekintése 2018 al Mizhar (Dubai) Egyesült Arab Emírségekben

Biológia

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Az Egyesült Arab Emirátusok, néha csak az úgynevezett Emirates, vagy az Egyesült Arab Emírségek, egy arab ország délkeleti részén, az Arab-félsziget a Perzsa-öbölben, határos Omán a keleti és Szaúd-Arábia a déli, valamint a közös tengeri határok és Katar és Irán.

Al Mizhar Dubai egy kis alfejezet a fejlett város Dubai. Dubai egyike a legfejlettebb és a modern város a világon. A város ad otthont a gyönyörű építészeti, nagyvállalatok és turisztikai látványosságok. A város is otthont ad néhány, a régió legrangosabb egyetemek és főiskolák.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák al Mizhar (Dubai) Egyesült Arab Emírségekben 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Egyesült Arab Emírségek A Mizhar (Dubai). Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here