BACHELORSTUDIES

Élettudomány Alapképzések Megtekintése 2020 az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-Afrikában

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Johannesburg város legnagyobb forrása az arany és a gyémánt Dél-Afrikában. Ez az alapja a dél-afrikai alkotmánybíróság és a legnagyobb és leggazdagabb városa, a Gauteng tartományban. Ez ad otthont a University of Johannesburg.

Kérj Információt Élettudomány Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-Afrikában 2020

2 Találatok Élettudomány, Johannesburg Filter

BSc Hons a növénytanban

University of Johannesburg
BSc
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

A BSc kitüntetések elsődleges célja az, hogy megszilárdítsák és elmélyítsék a hallgatók botanikai ismereteit és szakértelmét, valamint fejlesszék kutatási kapacitásaikat módsz ...

Tovább

BA közösségfejlesztés

University of Johannesburg
BA
jan. 2021
<
Nappali
30 okt. 2020
Angol
Campus

Az intézmény Afrikában átvezeti a vezetést a 4. ipari forradalom gondolkodásában, a tudomány jövőjének újbóli átképzésével. A 4IR az iparosodás következő hulláma, amelyet meg ...

Tovább